Известие

Collapse
No announcement yet.

Diagnostic Software - AlfaDiag - FiatECUscan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• здравейте здравейте, вапроса е сварзан с почерпка може ли да ми отговорите на следното!? тази програма може ли да обучава имобилаизерите на следните автомобили който са показани в прогармата, и вазможно ли е да се чипосва екуто на колата ? http://cgi.ebay.co.uk/OBD-II-EOBD-CA...item3f09c2a538 става вапрос за палната версиа която е оцветена с червено.
    Last edited by sonchev; d.m.y г., 19:20.
    мисли, преди да дейсваш !!!

Comment

• Първоначално публикувано от sonchev Покажи съобщение
      здравейте здравейте, вапроса е сварзан с почерпка може ли да ми отговорите на следното!? тази програма може ли да обучава имобилаизерите на следните автомобили който са показани в прогармата, и вазможно ли е да се чипосва екуто на колата ? http://cgi.ebay.co.uk/OBD-II-EOBD-CA...item3f09c2a538 става вапрос за палната версиа която е оцветена с червено.
      Тая обява е само за софтуер и то не се знае точно какъв така че на въпроса ти едва ли някой тук може да даде отговор Според мен си е поредния диск с боклучести програми
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Тая обява е само за софтуер и то не се знае точно какъв така че на въпроса ти едва ли някой тук може да даде отговор Според мен си е поредния диск с боклучести програми
        ок Бобо ще го имам в предвид, благодаря за отговора.
        мисли, преди да дейсваш !!!

Comment

• Колеги има ли кракната Fiatecuscan от по-новите версии???
          Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
          Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
          Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

• Има да,но ако ти е за лично ползване ,не мисля ,че ти трябва фрии версията върши същата работа ,освен ако екуто не ти е МЕ 3.1

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Има да,но ако ти е за лично ползване ,не мисля ,че ти трябва фрии версията върши същата работа ,освен ако екуто не ти е МЕ 3.1
              На 20 мин. ме изхвърля иначе перфектно чисти грешки!!! Ако някой има линк за free download...
              Last edited by atos85; d.m.y г., 15:39.
              Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
              Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
              Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

• Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
                На 20 мин. ме изхвърля иначе перфектно чисти грешки!!! Ако някой има линк за free download...
                ако това ти е болката ,няма смисъл да търсиш крак. Всъщност ,няма и да намериш ,аз лично си чатя с едно русначе и му давав ай дито на програмата и то ми праща кей.
                Не иска да ми даде самия кей генератор .
                Пиши ми едно лично да ти кажа нещо

П.П. За мен лично AlfaDiag е по-добрата програма ... лично мнение

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Във FEC има и за Брера,но този кабел OBD става ли за нея?И къде мога да намеря буксата?А ако не става какъв трябва да е?
                  Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщение
                    Във FEC има и за Брера,но този кабел OBD става ли за нея?И къде мога да намеря буксата?А ако не става какъв трябва да е?
                    Буксата на Брерата е отляво на волана,около копчетата за халогените и нулирането на км. има капак,който е завит с един винт,отвива се и се дърпа внимателно,те там отзад еНо не мисля че ФЕс-А ще ти свърши работа
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Аз се чудя нещо:
                      Защо тук има линкове на програма + крак и прочие, а аз като постнах програмата ми изтриха поста. Не че съм лично засегнат или нещо, но просто няма да влезе в полза на останалите.

На мен алфадиаг не ми харесва сериала от едната версия за другата.

* Подкарах програмката под WinXP SP2. Странното е че преди това под WinXP SP3 ми даваше както на колегата Nyte за някакъв Debuger (предполагам това е пакет от SP3 или отделен update пакет на WIN). За дейнсталирането му трябва да се рови в антуализациите на вин.
                      Last edited by flipz; d.m.y г., 14:57.
                      Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
                        Аз се чудя нещо:
                        Защо тук има линкове на програма + крак и прочие, а аз като постнах програмата ми изтриха поста. Не че съм лично засегнат или нещо, но просто няма да влезе в полза на останалите.

На мен алфадиаг не ми харесва сериала от едната версия за другата.

* Подкарах програмката под WinXP SP2. Странното е че преди това под WinXP SP3 ми даваше както на колегата Nyte за някакъв Debuger (предполагам това е пакет от SP3 или отделен update пакет на WIN). За дейнсталирането му трябва да се рови в антуализациите на вин.
                        Сигурно ,защото програмата я разработва колега от фиат форума ,затова са ти зитрили поста. А и наистина ,не мисля ,че е тук мястото да се постват програми ... има си DigitalKaos форум точно за такива неща. И аз няма да платя програмата 100 лв за да си тествам само и единствено моята кола ,или на приятели ,докато има кракове и сериали . Дразни ме и факта ,че за простото ми еку няма безплатна версия ,въпреки че колата е на 10 години ,а има безплатни брери и така нанатък , но такъв е живота

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Здр !
                          Версията на ФЕС е регистрирана и не ми даwа да ресетна компа . Нали се прави от (self-adaption) ?
                          Поздрави !
                          ПС: 147 1.6 / 77 kW

Comment

• никой ли няма да ми отговори ???

Comment

• Какво значи не ти дава? Какво се случва?
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X